EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

CCOO enceta una campanya per informar els treballadors de les càrnies dels seus drets

CCOO enceta una campanya per informar els treballadors de les càrnies dels seus drets..
última actualització: 25-07-2016 (11:12)
El sindicat Comissions Obreres (CCOO) engega aquest dilluns una campanya d’informació als treballadors de les càrnies d’Osona. Es tracta d’una campanya informativa que vol reforçar l’acord de la Taula de les Càrnies impulsada a tot Catalunya per la Generalitat on es diu que es controlaran les empreses que no compleixen el límit de subcontractació de cooperatives de treball. La campanya comença aquest dilluns al migdia a Le Porc Gourmet, de Santa Eugènia de Berga, una empresa que té tots els treballadors contractats a través de cooperatives. El sindicat repartirà tríptics amb informació i sobretot es demanarà als treballadors que s’organitzin i busquin l’ajut del sindicat per “fer pressió i fer complir el que diu el conveni”.

La campanya serà “continuada” fins a final d’any i també està previst anar a un altre escorxador de la comarca. D’altra banda, des de CCOO, també estan pendents de si a Esfosa, de Vic, s’acaba presentant l’ERO temporal. Aquesta decisió depèn de com vagin les negociacions que tenen entre mans comitè i direcció de l’empresa des del passat mes de març. CCOO té un representant al comitè, que és majoritari de la COS.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal